Fórum

24.04.2011 02:44
#68588 detail odpovědět

2 george: hala ve FM - njn, musíš bohužel brát, že ten výkon tam byl velmi kompromisní, daný cenou. Boris Bolas z toho byl dost otrávený, protože si to byl při CM projít a říkal, že za pozici zvukaře už to nedohraje a ty tribuny po stranách byly samozřejmě úplně nevykryté. A na rozměr té haly ani výkonová rezerva moc nebyla. Já jsem na tom byl v podstatě nejlíp, protože Kokoti tam byli trochu 5 kolo u vozu a tak mi stačilo, že hraju od podia k sobě, dál už to stejně nikoho moc nezajímalo... taky jsem moc netlačil na pilu, aby měly ty dvě party po nás ještě nějakej prostor, až lidi zhluchnou... Ta KV2 je "taká svojská", hraje si to prostě furt trochu to svý, v tý hale už to barevně celkem šlo, ale v malejch sálech je to jedno VHD, s kterým se jezdí, někdy strašně tvrdý a uječený, na jednu stranu se mi ze začátku líbilo, že je to čitelný, konkrétní, průrazný a tlačí to, ale když jsem si pak tu kapelu kroutil na NEXO nebo na Adamsonech, ten zvuk KV2 je ve srovnání s jinými aparáty takovej až nepříjemnej, agresivní... po těch cca 20 kšeftech už z toho zas moc odvázanej nejsem.
mně se víc než VHD vždycky líbily ESka, ale kdybych si měl vybrat, asi by KV2 nebyla moje volba.

Co se týče Vi, to je docela dobrej pult, ale když za ním člověk 1/2 roku nestál, tak se na něm docela blbě hledá "kudy kam". Kroutit samozřejmě ano, to je easy, ale nějaký patchování nebo vytváření uživatelských layerů, to bych teda sám nedal.