Fórum
Mno, pakliže je pan Patera moje krevní skupina /osobně se ale neznáme/, tak se ani nedivím, že někteří skáčou jak diví. Ona se pravda a dosti přímé jednání některým jedincům moc nezamlouvá a Ty jsi Luku pravděpodobně jeden z nich. Uneseš kritiku zaobalenou do líbivých asetivních keců, ale pokud Ti někdo na rovinu řekne, že jsi píča, tak to neuneseš a tak je to se spoustou lidí. I já s tím mám problém, mě prostě naši učili držet hlavu a páteř rovně a nahoru a pan Patera, bezpochyby odborník na svém místě, bude mít pravděpodobně stejný problém.
Luku, řeknu Ti to na rovinu a bez příkras: proč bych Ti měl kurva prodávat náhradní díly, když z toho prodeje mám skoro hovno? Servis si zajišťuje náhradní díly proto, aby jejich hodnotu povýšil servisními pracemi, tak je to. To málo, co je zcela volně jsou běžné opotřebitelné a uživatelsky vyměnitelné díly. Když se dvacet let živíš servisačinou, tak to určitě pamatuješ servisy Tesla Eltos a Komunálních služeb. Tam kdybys přišel s žádostí o odprodej nějakého specializovaného dílu, jel bys ven tak rychle, že bys nevytočil první nejbližší zatáčku...Já jsem v servisu Eltosu dělal téměř deset let, po celou tu dobu platil striktní zákaz jakéhokoliv odprodeje specializovaných dílů bez nějakého podílu práce. Stalo se například, že přišel pán se žádostí o odprodej obložení a řemínků do videorekordéru, že si to vymění sám - bylo mu vyhověno s tím, že se sepsala normální opravenka, podle kalkulací se mu naúčtovala cena obložení, řemenů i jejich výměny včetně přezkoušení a pán spokojeně odešel s materiálem v kapse.
To Ty bys pravděpodobně neunesl, kdyby Ti Patera naúčtoval ke každému faderu dejme tomu kilo za jeho výměnu a závěrečné přezkoušení celého pultu, co?
Kurva jsi servisák, tak čemu se divíš? Děláš je pro rodinu a zadarmo, nebo děláš zadarmo i pro cizí a účtuješ jen materiál? To se nedivím, že takového servisáka by Hubert nebo Milan brali. Z čeho by sis pak vydělal na výplatu, co?