Fórum
Selenium myslím dávalo do kitů všechno, včetně lepidla, ale můžou se v Praze podívat, dohodni se přímo s nimi, nemusí se čekat, až se to všechno dostane do eshopu, přišlo tentokrát opravdu hodně zboží, na jaké nemáme zatím ani napsané karty. Co se týká bývalek, tak to je asi všude stejné, vždycky jsou nějaké důvody, proč dotyčný odešel nebo byl odejit a někdy na sebe vzpomínáme v dobrém a někdy ne. Já si třeba myslím, že u nás není dobře navázaná výše výplaty na skutečný užitečný výkon, takže máme problém lidi správně motivovat a v tom se míním trochu víc angažovat. Na druhou stranu jsem skutečně zažil i takové exoty, že se modlím, aby nechtěli zpátky. Firmou ale celkově prošlo za těch skoro dvacet let tak málo lidí, že se asi těžko někdo skamarádí s jejich větším počtem, natož aby byli všichni jednoho ražení. Anebo ano, ale to už by byla opravdu hodně vybraná společnost :-) Na ten DE610 jsem už odpovídal, mám jeden tady u sebe a asi nějakou dobu další nebudou. Něco jsem viděl ve "vašem bazaru".