Fórum
-------------------------------------------------------------------------------- Luboš K 20.03.2011 15:26:00 Proč v eshopu nefunguje kombinace odeslání zboží poštou a k tomu patba na zálohovou fakturu ? Luboši. Platba Zálohovou fa dohodni vždy zvlášť s personálem. Až bude zaplaceno, tak Tě budou kontaktovat a dohodnou způsob dodání. Příkaz "Pošli" je podmíněn faktem "Zaplaceno". Naše auta se pohybují denně v blízkém či dalekém okolí Prahy a je možno využít... Také není vždy jasné z kterého skladu se expeduje a určená doprava by se stejně měnila. -------------------------------------------------------------------------------- sinclair 21.03.2011 10:14:06 Francois: dej to do Musicdata, protože to byli výhradní dovozci Zecku do ČR a mají s tím nejvíc zkušeností. V normálním servisu by to mohli ještě tak leda víc dokurvit. -------------------------------------------------------------------------------- Honza 21.03.2011 10:10:14 Sinclaire, o tom žádná, taky bych si nedovolil někomu nutit takovéhle vybavení. Zeck Daisy je snad jediná (alespoň mně známá) sada, která dokáže kombinovat dohromady velký dosah a velmi slušný zvuk. Jednu sadu jsme dlouhý čas provozovali, dokud si nějaký dobrák neusmyslel, že by handka mohla být pěkným suvenýrem z akce... Je samozřejmě možné, že jsem u toho "Dexona" (a fakt si nejsem jistej, jestli to byl Dexon) trefil na nějaký lepší kousek, protože mi přišlo, že ten zvuk není úplně nejhorší, hlavně s ohledem na cenu té sady. Samo, že to chtělo určité korekce na EQ, jinak by to bylo skutečně přebasované. A ještě jednou opakuji, nemám důvod nikomu tlačit techniku téhle úrovně, jen jsem napsal svou zkušenost s bezdráty s velkým dosahem. A je na každém, aby si ujasnil, jestli je pro něj nákup