Fórum

15.03.2011 20:29
#67554 detail odpovědět

Myslím, že na nich zvláštního není, běžný "noname", který tentokrát dost výjimečně není odvozený od QSC RMX. Do 2x4ohmů žádný problém, myslím jen AMP850 se mi dvakrát při hodně zkomprimovaném hudebním signálu delší dobu do klipu vypnula tím jističem na zadní stěně. Nesnažil bych se je trápit do 2ohmů, to nemá smysl, naopak do 2x8 mají všechny modely rezervu a v podstatě se dají pokládat za silnější, než výrobce udává. Dobře funguje ten vestavěný limiter, takže ani hodně hluchá obsluha z toho obdélníky nevyloudí. Neznám všechny výrobky téhle třídy natolik, abych si troufnul je nějak porovnávat, pro nás je podstatné, že Akiyamu zastupujeme už hodně dlouhá léta a osvědčila se, takže přidat i zesilovače byl logický krok, když například Tapco zmizelo bez náhrady. Zatím to byl zřejmě krok také šťastný, dobře se to prodává a problémy nejsou. Mně osobně se líbí ty menší, 1U modely, které mají jinou součástkovou základnu, asi i jiného výrobce a jednoznačně bych je řadil do vyšší kategorie, než podle ceny vypadají. Ty mne vyloženě překvapily příjemně.