Fórum

21.02.2011 15:35
#66860 detail odpovědět

2 Zabaj: já s Tebou naprosto souhlasím, teď mi tady byl chlapík opravovat plynový kotel, materiál za 190,- Kč, včetně práce a "dopravy" skoro 1.200,-. Když pojedu s rentálkou, začnu v 8 ráno nakládat kamion, akci postavím, odkroutím, zbourám a zase vyložím těch několik tun materiálu (ve třech lidech - FOH + mon zvukař + osvětlovač) a zamykám sklad ve 4 ráno druhý den, myslíš, že se najde firma, která by nám každému dala 4.000,-??? Chachá!!! A to se nezastavíme, leckdy se nestihnem ani nažrat, mimo doby, kdy jedem - řídit může pravda jen jeden... který za to samozřejmě nic nedostane, to je prostě součást práce. A to je taky důvod, proč se tomu už vyhýbám, nechci dělat Ukrajince.

2 Petr V.: No zaplatí... ono musíš počítat taky to, že během těch 5 let dáme (třeba já s kolegy) 360.000,- za pronájem skladu, odečti 5x silniční daň za náklaďák, donedávna 5x dálniční známku na nákladák... a sehnat třeba tady v Praze dva normálně zaplacené kšefty měsíčně je naprosto nereálné, když se tady jezdí s riderovými aparáty za 12.000,- a se "selfmade" PA v podstatě nikoho nezajímáme, i když zbytek aparátu je profi.

Asi má pravdu Petr Berka, že "ne každý může dělat vybraný obor" a že mám nejvyšší čas jít dělat něco jiného, abych až do důchodového věku nesplácel dluhy...