Fórum
to Marti v jak jsem už psal -blbě čtu a nepochopil jsem jsem tvůj slovní obrat napoprvé ale až na podasáté(hrabu se tady u toho v nějakých rozbitých zvukovkách Tapco) Co se týče reklamací, někdy je věc posuzování nejednoznačná a musí se opravdu počkat na vyjádření výrobce. U některých značek to není úplně hned (mladý ital v létě tančí a v zimě odpočívá) Pokud není reklamace zcela jednoznačná, tzn. že nedokážeme jednoznačně určit příčinu a mechanizmus závady, tak reklamaci vždy uznáváme. Nevím koho myslíš tím bývalým servisákem (dělali u nás blázni od přírody, magoři i jiná individua, která umí perfektně elektroniku,ale jinak jsou nepoužitelná pro život jako takový, protože žijí ve svém nereálném a vykonstruovaném světě), ale o žádných nekalých praktikách proti zákazníkům nevím. A mimochodem děláme v úkolu a za reklamace máme stejné peníze do výplaty jako za běžné placené opravy, takže není důvod poškozovat zákazníky, protože to pro servis ani jeho zaměstnance ŽÁDNÉ výhody nepřináší. A jestli si někdo myslí že já jako vedoucí mám prémie , když je míň reklamací, tak ho asi zklamu - N E M Á M