Fórum

20.02.2011 12:36
#66797 detail odpovědět

Ja som to posielal na servis do Blavy, z Blavy to slo do Prahy...Bolo to (asi) pod menom Matúš Berežňák. My sme to vzali cez neho nejakym sposobom.

Hned po kupe nam prisiel novy kus. Zapojili sme ho a pri zapnuti XOVERu zacali horne 2xART 310A brumiet....Ak som vypol XOVER, bolo setko OK.Subik fachcal, prijemne hral....aj ked bol zapnuty a bol pridany na polovicny vykon a vzadu som prepinal XOVER napriklad, alebo menil fazu....z repraku sa NEOZYVALO praskanie ani nic neprijemne.Ked som basak vypol / zapol, tiez pukol reprak, ale tak prirodzene.....No potom casom nam zacal chrapcat pri hudbe.Ked som vzadu stlacil nejake tlacidlo, tiez to chrapcalo.Ked som subik vypol, tak zapiskal (zvuk podobny ako ked sa vybija kondenzator)...ked som zapol, tiez neprijemne praskal.Tak sme ho poslali k Vam na reklamaciu....teda do BLAVY.Mozem poslat Vam alebo niekomu na maiul presny popis zavady, ktory som posielal ja vtedy spolu s tym subikom do Blavy.
Reklamaciu mi uznali, poslali ste mi subik domov s tym, ze ste vymenili: VADNY INPUT BOARD, vymena za novy kus, test O.K.
Provedl Pavel Černý - číslo S11100088 seriove cislo subika: JJX25576
Vcera som subik siel odniest do skusobne...CCA tyzden som ho mal doma zbaleny....Vcera sme ho teda sli zapojit...Brum z vrchnych ART 310A zmizol...XOVER funguje....no neprijemne praskanie pri zapnuti vypnuti subika je tam stale....taktiez ked vzadu zapinam vypinam tlacidla, tak praska v subiku....Hrat hraje pekne...len sa bojim dokedy.
Uz som pisal s jednym chlapikom, co ma tiez RCF 905 a vravel, ze jemu to praskanie vobec nerobi a ani nic co Vam tu popisujem..jemu prezmenu subik sem tam miesto basov zacne chrapcat..a tiez uvazuje dotycny o reklamacii...no kupil to zdruhej ruky, ale to teraz neriesme...

Takze toto je asi moj problem..Priznam sa, subik mame kratko, a este ani jednu akciu sme s nim neodohrali....Zatial len reklamacia a teraz neviem co robit...Lebo bojim sa, ze nam odidde priamo na akcii... :(