Fórum
LUK: to asi ne, viz to co jsem psal níže s tím ušlým ziskem. Pořadatel má naprosto směšný rozpočet, a já naprosto směšný (i když slušný značkový, problém je v typu a množství) aparát a malou praxi. Buď nebude nic, nebo se za 2500Kč nazvučí sboreček levným mikrofonem (ano, pouze jediný kus!) Ta šance pro profi zvukaře neexistuje od samotného počátku. Nikomu jsem cenu nezkurvil, a rád bych viděl, jak dokážeš opak. Až se vybavím, a akce se bude opakovat, už to za tyhle peníze nebude. Takže buď se najde jinej chudák, kterou tu akci odjede, nebo ta akce nebude vůbec. To bys musel ty jako zvukař nutit pořadatele, což je absurdní.
Zajímalo by mě, co ti vadí na té ceně v křovácké lize. uvažuju takto: amortizace apára co tam bude (80 litrů) 800Kč, ostatní náklady 200Kč, plat za práci pět hodin 1000Kč, 400Kč DPH a zbytek třeba k zaplacení socky a zdravotky. Až budu mít dražší vybavení co vozím náklaďákem, a budu větší profík abych si říkal třeba 400-500 na hodinu, bude to dražší. Proč to teď není vpořádku?