Fórum

17.12.2003 09:14
#664 detail odpovědět

DCX2496 : ..som to prednedavnom tiez riesil/konzultoval s clovekom, ktory tomu rozumie.. ..vo vnutri je to viacmenej slusny standard, vyborne prevodniky AKM (udajne jedny z najlepsich ake tento vyrobca robi) procesing taktiez slusny, na analogovej strane NJM4580 co je slusny standard, ktory teraz pouzivaju skoro vsetci. Pruser su konektory (tie najlacnejsie, ktore idu kupit) a ako to uz u behr byva - na horsej urovni su mechanicke casti. (konektory si este v nudzi vymenis za NTRK - horsie je to s prepinacmi).
Otazne je to zo spolahlivostou - tu este skusenosti chybaju nakolko je to nove.
Osobne som po dlhom zvazovani zobral DBX Driverack PA, ktory je sice trosku inak zamerany (obashuje skoro cely (aj ked zjednoduseny) procesing, kdezto behr si to predstavuje tak, ze s DCX-om pouzijes aj novu Ultrakurvu (prepojis digitalne) a tak ziskas vsetky "potrebne funkcie" :-). ..treba uznat ze vysledna dvojica potom co sa tyka funkcii obsahuje naozaj "vsetko" :-))))) ..dbx vo vnutri taktiez standard (NJM4580, NE5523, AKM AD/DA, procesing Motorola). ..funguje samozrejme na 24B/48KHz (behr 24/96). Zatial to par tyzdnou testujem doma.. ovladanie vyborne, zvuk tak isto bez problemov, vsetko fachci bez problemov, akurat RTA funkcie (sumom kalibrovany eqv (co ma aj Ultrakurva)) este nemam vyskusane, nakolko mikrofonik pride az buduci tyzden ..no a samozrejme ocakavana spolahlivost je u DBX niekolko krat vyzsia ako u Behr - obetoval som vsak Digi vstup, ovladanie cez komp/zasuvnu flash karticku a kopec drobnych funkcii, ktore Behr ma. :-))
Takze urcite zvaz aj moznost dbx-u - u nas su ceny neunosne (dovaza Rock centrum martin - ceny uplne mimo), ale v cechach je to v pohode, a samozrejme este lepsie je to v zahranici, kde sa da novy oficialne zohnat za 500dolacov.