Fórum

05.02.2011 22:35
#66330 detail odpovědět

2 Hubert:

S tím co píšeš nemohu nesouhlasit - bojím se jen dvou věcí: 1) "odmítnout", neboli nekrást když zrovna zhasli a já můžu, vyžaduje mravní sílu, kterou v tomto národě zhruba 73 let nikdo nepodporoval... jistě i přesto zde řada poctivých jedinců je, ale majorita??? 2) obávám se, že žijeme právě v takové společnosti, jakou popisuješ (s výborným příměrem k zamčené věznici nechané bez ostrahy) a že přesně tyto vztahy tu do jisté míry panují a občas je těžké, obrazně řečeno, "uchovat si panenský řitní otvor".

Viki:

Moučku a jeho PSA přelepené samolepkami JBL jsem tu myl JÁ. A to z toho důvodu, že je to snaha vydávat své šitové zesilovače za přístroje zhruba 4x dražší a tudíž dodat svému aparátu zdání hodnoty, kterou nemá. Od této hodnoty by se měla odvíjet i cena, za kterou je nabízeno ozvučení a proto je to podvod.

pokud se týče toho, že celá řada "klonů" RMX má prakticky stejnou topologii, to nikdo nepopírá a vůbec to neznamená, že musejí být všechny stejně kvalitní a stát stejné peníze. I kdyby tomu tak bylo a ty zesiky BYLY ze stejné fabriky, žádný podvod v tom není. Ostatně mám pocit, že EAW CAZ dnes zde můžeš koupit levněji než svého času od různých prodejců PSA. Nikdo nepopírá, že jde o LEVNÝ zesilovač, i když je na něm logo renomované firmy, nikdo nic nepředstírá, tak o co ti jde???