Fórum
Vzkaz pro "Chipa a Dalea"
Přispěno: na charitu
Zdravím, ! Musím dát plně za pravdu panu Hrůzovi a Mašínovi. Je vidět , že jste opravdu ještě neměli tu čest obchodovat s panem Hrůzou! Já jsem jí už měl a své poznatky a dojmy z ní jsem zveřejnil v této diskuzi v jednom z článků. Článek jsem nazval "Pro milovníky fantastického zvuku". Opravdu, zkuste si něco koupit od jiného prodejce, či distributora v ČR než je pan Hrůza a poznáte sami "jak se chová ve většině případů český obchodník k zákazníkovi". Jen tak mimochodem, nemám nic společného s panem Hrůzou, nejsme domluveni, že napíšu tento přízpěvek, ani nejsme v žádném příbuzenském vztahu!( Bohužel )Nedávno jsem narazil na jeden článek na jednom servru s tématikou o aparatůrách a byla na něm zmínka i o ceně jednoho z výrobků Mackie, EAW, RCF, Megaton, QSC, Hafler a KCS výrobku, který jsem si nedávno koupil a zjistil jsem, že ta cena je naprosto totožná s tou, za kterou mi byl ten výrobek prodán. Opravdu, to že nejsou na této webové stránce uvedeny ceny výrobků Mackie, EAW, RCF, Megaton, QSC, Hafler a KCS neznamená, že by tento obchod, pan Hrůza, měl být nedej bože nějaký "podvodník prodávající bedny"! Pan Hrůza a zboží ním nabízené je prostě skvělé, ne-li nejlepší a to je přeci to nejdůležitější! Zdůrazňuji, že přístup pana Hrůzy byť i k potenciálnímu zákazníkovi je prostě ojedinělý v měřítku celé ČR! A to, že by pan Hrůza prodával zboží svým příbuzným a přátelům za jinou cenu než ostatním zákazníkům - myslíte že každý z jeho přátel si bude kupovat zvukovou aparaturu? Zamyslete se nad tím! S pozdravem Johny Keš.
( Autor: Johny keš | Email: psanec@seznam.cz | WWW: neuvedeno )