Fórum
Tak, přenos komponent Bass-a střední / High-frekvence zvukového signálu probíhá prostřednictvím dvou nezávislých cestu a ne překážet navzájem. Základní rozdíl mezi tímto modelem a jinými kabely reproduktorů k dispozici na trhu je, že Mid/High- a nízké frekvence vodiče jsou vyrobeny z různých materiálů. Tak, Palladium á Pure Silver (99,999%) stuha drát se používá pro střední a vysoké frekvence hudební řady, a individuálně izolované super čistý kyslík-volný OFC mědi lanko (99,9999% čistotě) dráty pro bas-woofer připojení. To zase poskytuje skvělý zvukový signál fáze stability, odstranění lokální elektrické rezonance, a jako výsledek, který produkuje živou 3 Rozměrové jasnost v rámci střední a vysoké zvukovým rozsahem, naprosto tiché a černé krátké a jasné Bass stejně. Kabel je vybaven statickým ochranným pláštěm, aby mu zabránila přicházejících do styku se zdroji statických elektrických nábojů přítomných na dřevo nebo syntetické podlahové krytiny (např. koberec).
Dojalo mě to tak, že jsem se rozbračel!!!! Já to věděl,že mě zvuk kurví ty zkurvené kabely. Asi to bude chtít vyměnit i ty speacony.