Fórum

17.01.2011 18:48
#65787 detail odpovědět

2 Marti v: Riderovou věc vytváří dovozce??? Jak to prosímtě myslíš? Jako dovozci všech zemí spojte se?
Pokud je nějaký produkt v praxi natolik osvědčený, že ho s oblibou používají OPRAVDOVÍ PROFESIONÁLOVÉ (tím nemyslím sebe ani Jirku ani Vojtu, ale lidi, kteří opravdu zvučí, třeba zvukaře od Madonny, Red Hot Chilli Pepers, Rogera Waterse, Wayna Shortera, Rolling Stones a tak...), tak ti si ho potom holt píšou do riderů, a my malí pitomci to od nich potom opisujeme, protože si říkáme "když je tenhle EQ dost dobrej na master k aparátu pro 10 - 30 - 100.000 lidí, moh by bejt dost dobrej i pro mně...". Fakt nevím, jak by tohle mohl nějaký dovozce, zvlášť ze směšné zemičky, která má tolik obyvatel, jako dvě slušná města, ovlivnit.
Fakt je, že jsme za ty FCS966 nedali 20.000,- za kus, nýbrž 12, a kdybych měl dost peněz, tak mám určitě jiné EQ. Psal jsem "jeden z mála laciných EQ, akceptovaných v riderech" a jako k takovejm k nim přistupuju. DN360 ani GQ600 to není.
Další fakt je, že stahovat tři pásma vedle sebe - to snad v praxi nikdo nedělá, protože to si moh koupit EQ 2x10, na to nepotřebuje třetinooktáv...