Fórum

15.01.2011 10:12
#65713 detail odpovědět

Já bych samozřejmě proti nějakým víceméně dobrovolně přijatým standardům kvality a použitelnosti nenamítal, akorát mne štve, když pak jakési seznamy, bůhvíjak vycucané z prstu někdo používá jako měřítko jediné, kterému vůbec nějak rozumí a ještě je tak blbý, že si ani neumí zjistit, že jinde jsou úplně jiná a tak slabý v kramflecích, že si svůj vlastní výběr aparátu neumí obhájit. A speciálně u nás se z toho stal takový pomocný prostředek podpásového obchodního soupeření a to nesnáším vůbec. Pokud ZJISTÍM, že je např. AR133 slušný univerzální aktivní DIbox, tak ho klidně pochválím, hodím měření na náš web, nakoupíme ho a nabízíme a jeho umístění na nějakých riderech budu pokládat za přirozené (tedy pokud to bude na pozici, kde jeho vlastnosti vyhovují, ne tam, kde by mělo být něco úplně jiného). Ovšem pokud ZJISTÍM, že se cena GEQ Opal a jeho chování při měření nečekaně liší, tak u mne to tu jeho "riderovost" rozhodně zpochybní a kdybych to potřeboval, tak bych se začal ohlížet po jiných. Že to prochází pro mne není argument, já nejsem člen stáda, nemůžu se tak chovat.