Fórum

11.01.2011 19:37
#65630 detail odpovědět

Neudělal bys líp, kdybys to všechno napsal rovnou a nenechal nás hádat a plácat nesmysly ? Jak si myslíš, že ti může poradit člověk, který neví nic o tom, co opravdu máš a už vůbec nic o tom, co a proč s tím chceš dělat ? Já předpokládám, že ses sem přišel ptát proto, že čekáš radu od někoho, kdo se v tom vyzná zaručeně líp, než ty. Pak mu ale nemůžeš zrovna ty vybrat nesmyslný úkol, skládat k sobě věci, které ani nemáš a způsobem, který vůbec není nutný, jenom proto, že to tebe napadlo. Já už fakt některé ty dotazy pokládám za možnou provokaci konkurence, která vymýšlí totální píčoviny, aby to tady dostala na co nejnižší úroveň a aby mi to zabralo co nejvíc času s co nejmenším výsledkem. Neurážej se, je to vtip, ale skutečně mne to někdy v tom zoufalství napadá .-) Naštěstí já jsem začínal budovat tenhle kšeft s myšlenkou, že nejlepší je ten zákazník, kterého si sám vyrobím a i když odpad bude dělat 90%, tak to stejně stojí zato a nebudu spoléhat, že mi je vyrobí někdo jiný a já jen přijdu k hotovým :-)