Fórum
od pana futuresounda :)
Pánové, já v tom mám jasno. Vzhledem k tomu, že jsme vyrobili Super Scooperů jen pár, tak vím přesně kde jsou. Dva kusy jsou v Chrudimi v klubu Total Inferno a určitě nikdy neopustili klub, čtyři kusy jsou v Dance Hall Opolany asi tři měsíce a taky určitě neopustili klub, další čtyři kusy jsou v Táboře v Klubu Kotnov a dneska jsem je tam byl zapojit, protože se tento klub bude v polovině ledna otevírat. Poslední čtyři kusy mám já. Víc jsme jich nevyrobili, tak by mě tedy opravdu zajímalo, co jste to vlastně měřili :-) Mám dokonce i jasno v tom, kdo tento příspěvek naspal - včera jsem vám psal k vašemu inzerátu na výrobu reprosoustav, že je blbost nacpat Colossus XB do předové bedny, protože je to tlakový reprák a taky to, že ještě větší blbost je ncpat patnáctipalec do bedny pro osmnáctipalec bez jakéhokoliv přepočítání bedny. Místo abyste si vzaly ponaučení z mých informací, protože jsem nechtěl prudit, smazali jste raději inzerát a vymysleli tuto, asi pomstu :-) Jen vás při tom nenapadlo, že o takhle atypických bednách jako je Scooper vím a že jich je jen pár kusů... Ostatně Super Scoopery mohlo spoustu lidí opravdu porovnat na akci od Prodance, tedy Demo 2, kde bylo k porovnání dalších 50 basových beden.