Fórum
To MAD: na DEMU jste zdaleka neměli problém jen s 4PRO6001, ale to se prostě někdy stává.
Co když tvoje nespokojenost s SRX byla na akci zapříčiněna zesilovači QSC? Nebo třeba jsi měl špatný preset na Driveracku? Co chyba mezi židlí a pultem?
Opravdu, ale opravdu nejsem z Audiomasteru a Poznámka jsem nebyl už vůbec.
Maloobchodní cena SRX722 je momentálně 42290,- (což samozřejmě víš, ale jaksi se ti to nehodí do krámu) a XTI400 je 28900,- je to sice o cca 11800,- více než 4PRO, ale při dvojnásobném výkonu, takže tvrdím, že lžeš ty.
Neřekl jsem, že jsi idiot, protože neumíš nakupovat po internetu, jen jsem chtěl upozornit, že jsou i jiné, ještě levnější cesty nákupu. Rozhodně po tobě nechci, abys je používal.
Vadí mě, když tady pomlouváš JBL, Crown a další značky a přitom jsem byl osobně na několika akcích, kde jsi chválil, jak to dobře hraje (právě zmíněné značky).
To je totiž podobné jako s tím, jak se tu někdo ptal na AKG Perception. To jsou vydařené mikrofony, zejména P170 dává na hihat i na OH velmi použitelné výsledky (P120 bych na OH asi nepoužil), ale tady se to "jaksi" zamete pod koberec a poradí se raději RODE (čímž netvrdím, že je špatný nebo nepoužitelný).
Co se chovat jako profesionál a neřešit přezdívku, Audiomaster atd. a bavit se o technických záležitostech?
Jo a neříkej mě hochu, když nevíš, jak jsem starý...
To Hubert: nedalo mě to, myslím si, že některé příspěvky zde jsou značně neobjektivní. Pokud Ti vadí, že sem píšu, stačí říct přestanu.