Fórum

13.12.2010 04:33
#65068 detail odpovědět

2 Petr Sigl: To samozřejmě vůbec není špatný nápad, v řadě případů, kdy overheady nejsou jen pro sejmutí činelů (nebo pro ozdobu), je to velmi dobré řešení. Pokud chceš ušetřit, vyzkoušej i jiné mikrofony než perception - nemám naprosto nic proti AKG, ale za zajímavé bych považoval spíš až C3000 a výš (anebo C214 samozřejmě;-)). Z hodně levných velkomembrán. kondíků jsou dobré např. Studio Projects, o level výš pak už zmiňované RODE.

2 Návštěvník (z Audiomasteru;-)): Ano, s 4PRO 6001 jsme bohužel na DEMU2 měli problém (ve finále se ukázalo, že byl v kabeláži), tu bednu jsme tím dost "zazdili" a moc nás to mrzí. Rozhodně mi nikdy nehrála tak špatně, jako zrovna tam, ale to už těžko vysvětlovat těm desítkám lidí, které jsme tím možná odradili...
Jinak pod každou tou SRXkou samozřejmě byly 2 boxy, osazené 18" v hornflexu a na spodky moje stížnost nesměřovala. Buzeno bylo zesilovači QSC přes dbx DriveRack, nevím, zda preset byl "tovární" nebo ne. Nemyslím si, že by XTi znamenaly nějaké radikální vylepšení, ten zesík jsem měl v ruce a mám na něj svůj názor a už jsme to tu jednou ventilovali...Nezlob se, ale jak pravil Jára Cimrman: "Každé zbytečné slovo je zbytečné!" MA-i série (ta se mi fakt líbí) nebo I-TECH jsou jiná opera, ale taky za jaké peníze? Audiomaster jejich ceny stále tají, pravděpodobně proto, aby eventuální zájemce rovnou neupadnul na záda...