Fórum

dedo
17.05.2005 11:30
#6482 detail odpovědět

Mna Hubert neserie skôr som myslel na nejakú konštruktívnu debatu priamo s konštruktérmi akustických značkových systémov.Hubert velmi dobre vie čo píše a ťažko ho tu niekto pretlačí.Systémov a možností je hafo fungujú rôzne ťažko niekoho presviedčať že toto je horšie a to lepšie dokiaľ si nevyskúša na vlastnej koži.Huberta možno serie fakt,že KV nemá v repertoáre.Najmä čo sa týka ceny porovnať kvalitatívne EAW s KV je teda poriadny rozdiel v prospech KV.E-MI prečo zrovnávaš KV s linear array?Fakt je že to je obyčajná bedňa s vyladeným motorom a zvukovo funguje skoro ako linear ale je to menej bední za menej peňazí s približne rovnakým ak nie lepším zvukovým výsledkom. Funkčnosť KV máme viacerí otestovanú priamo v teréne a nie len od stola ako Hubert takže on vám vie poslať merania a poslucháči porozprávať zážitky z koncertov zvučených KV2.Opakujem niesom odborník na technické riešenia zvuk. systemov ani ním nikdy nebudem mňa zaujímajú výsledky v praxi lebo ludom na koncerte je dost prácne rozdávať data sheety aby mohli hýkať nad bedňami ako krásne podľa papiera hrajú.