Fórum

17.05.2005 09:54
#6476 detail odpovědět

2 Dedo: Ty si nemyslis ze vacsinou Hubert nehovori o nicom zle len tak bez priciny? Sak sa na to pozri objektivnejsie a prestuduj si toho trocha viac a nielen KV2. Ja viem ze ta to serie ze oznacil tu KV2 ako nieco menej ako su line arraye od EAW, L-Acoustic, alebo JBL, ale tak to proste je a kazdy kto tomu trocha rozumie to musi potvrdit. Vzdy budu mat navrch simetricke riesenia menicov v jednej velkej horne ako viacero horien samostatne. Este chcem pripomenut ze aj servodrive ma celkom peknu hornicku http://www.servodrive.com/SPL-td1.html
Podla mna je KV2 normalny poctivy 1" + slusna stredova 6" horna + trosku nedokonalejsia 12" horna z rozmerovych dovodov. Je to cele dobre nafazovane a ekvalizovane ciernou skrinkou v epaku od ktorej nema nikto kluce, neda sa nahradit a vsetci za nu musia riadne zaplatit. Urcite to nebude o nic lepsie ako RCF 4Pro6001 ku ktorej sa da pouzit lubovolny zosik a procesor. No a basy su v KV2 bezne bassreflexy alebo bandpasy, ktore ja radim do druhej ligy, pretoze nezosilnuju zvuk priamo ale vyuzivaju princip akumulovania energie rozonancnymi komorami a to nema s vernym signalom a povodnou dinamikou moc spolocne. To sa nikdy nemoze chytat na bashorny ako bent bas horn od EAW vratane LA400 alebo nieco podobne. A som si isty ze uz posrata stavebnica EM15Bass s porovnatelnym reprom zahra pri rovnakom vacsom pocte viac (samozrejme jedna horna samostatne nejde az tak hlboko ako bandpas). Treba vzdy uvazovat triezvo, mat prehlad a nenechat sa ovplyvnit jednostrannou reklamou a subjedtivnym dojmom z nejakej predvadzacky alebo vydareneho ci nevydareneho koncertu.