Fórum
TO: Hubert
Sledujem toto forum pravidelne , aj keď sa ho aktívne nezúčastňujem,nemám potrebu.Teraz Ste však na fore uviedol moje meno, tak preto píšem.Chcel by som pripomienkovať niektoré tu zverejnené informácie,podľa mňa zavádzajúce.Napríklad nie raz Ste sa vyjadrili že Ste sa zúčasnil mojej prezentácie v PMC. Pokiaľ viem ,nebol Ste tam, okrem iného si to myslím aj preto lebo by som sa s Vami celkom rád zoznámil osobne a pýtal som sa na Vás ,aj p. Hrůzu ,ktorý tam bol..Ak Ste tam teda naozaj nebol, nevyjadrujte sa prosím verejne k mojej prezentácii, pretože je jasné že máte informácie z druhej ruky( a teda „možno“ nepresné alebo zavádzajúce....)
Okrem toho mi nie je jasné, prečo Vám pripadá“ smiešne počúvať „ bývalé veľké meno“ JBL.
Naozaj Ste presvedčený,že JBL je pri ročnom obrate viac ako 200 000 000 dolárov v reproduktoroch a reproduktorových sústavách „bývalé veľké meno???
P. Hubert, veľmi rád sa s Vami o tomto ako aj inom porozprávam,ale skôr osobne pri káve či dobrom obede.Jazdím do Prahy pomerne často.
S pozdravom Robert Danáč
Mimochodom:
LOUD Technologies , pod ktoré patrí Mackie Design a pod neho ďalej Mackie, EAW, RCF atď..... , robí obrat dokopy ročne 150 000 000 dolárov, že by sme bývalé veľké mená rozoberali ďalej?Ja radšej pri tej káve...