Fórum

14.05.2005 14:10
#6438 detail odpovědět

2 Hubert: No vidis, tak predsa sa stalo to co som spominal, proste pouzili uz nieco co bolo vyskusane a bola s tym spokojnost aj v Sydney a tak nejaky manazer co mal na starosti zvukovu stranku mal po problemoch, proste zobral to co uz pocul inde a basta a to je dobre a malo by to tak aj byt, ale aj tak to nic neznamena a na inu akciu typu cojaviem Creamfield by asi tazko chceli taky aparat. EAW je svetova spicka a ma urcite svojich zakaznikov, ako aj vydarene aj nevydarene bedne, ale hlavne ma velky sortiment, takze je z coho vyberat a to este neznamena, ze L-Acoustic a ine firmy co maju sortiment poslabsie su na tom horsie. Vies ja som chcel iba spomenut, ako ten system funguje a trosku popisat aj v praxi, ale nie vysvetlovat ake su tam repraky, ked ani sam neviem a tazko je to zistovat, ked ziadny neodisiel a koli tomu to rozmontuvat, to asi nie a proste oni tam maju na magnetoch aj tak iba L-Acoustic a typovu nalepku a to ma myslim aj EAW urcite tam nebudu mat, ze RCF, aby mali ludia o com tarat aj ked je tam mozno seriovka od RCF, ale s inym nazvom. Take basaky su aj v SB218 a asi im to robi Beyma, lebo pod kopulou je tam G550 , ale moze to byt a nemusi byt 18G550-ka, proste tam sedi ten magnet a membrana je robena na zakazku, to nik nevie a tym, ze ty to zmerias a bude to sediet na nejaky seriovak, alebo to bude este horsie, tak tym neprinutis nikoho kto ma ten system aby si tam dal prave ten od XY, lebo original je original a nik sa tym zaoberat nebude, lebo co ked by ta seriova kopia mala o nieco ine parametre, to asi nikto riskovat nebude. Proste na svete su firmy EAW, L-Acoustic, Adamson, Martin-Audio, JBL atd... a kazda ma svoju pravdu a zalezi len na ludoch comu uveria a co si kupia a o tom to je. Darmo budes vraviet niekomu co ma JBL, ze EAW je lepsie, to je iba strata casu. Tos tak, ale mas pravdu aj ty, aj ony-oni. :-)))))