Fórum
Ještě jedna perlička - asi v polovině ledna po nás EAW chtělo, abychom jako jeden z evropských distributorů zmapovali situaci na trhu line array v naší oblasti. Vyjmenováno bylo DESET konkrétních výrobků, pouze JEDEN byl od L-acoustic. Já jsem to rozšířil na DEVATENÁCT výrobků, s tím, že jsem u L-acousticu přidal i to KUDO. Předpokládám, že to nezaujatému člověku, který právě neprošel nalejvárnou u jedné, něco napoví o skutečném postavení jednotlivých firem. Kdybych měl vyjmenovávat všechny mně známé výrobce a jejich modely, tak to by ten seznam byl mnohem delší, bral jsem jenom ty zajímavější (technicky a obchodně). Pokud někdo vyrábí velmi omezený sortiment "univerzálních beden", tak je pochopitelně musí používat všude, jinak to nejde. Ovšem dělat z nedostatku výhodu je poněkud dětinské. Předpokládám, že ti čtenáři diskuze, kteří nemají doma ani KV2 ani L-acoustic už postřehli, jak velmi podobné jsou argumenty zastánců jejich údajné nadřazenosti - tajuplné Superreproduktory, dokonalý Systém, celý svět na ně čumí s otevřenou hubou a "výsledky hovoria" .-))) . Zkuste najít kdekoli v čemkoli, co jsem kdy napsal, jediný podobný "argument". A to bych k tomu měl sakra hodně příležitostí !