Fórum
2 Hubert: No podla mna tam bola pouzita presne ta obchodna politika co som spominal nizsie a ked sa pozries na ten odkaz tak im predali (Loudspeaker_product_info/"*Discontinued_loudspeakers*") aj tak sa to mozno riesi a ked su tie bedne take super preco ich prestavaju robit? Preco sa nejako v tejto dobe stale zacinaju pouzivat systemy LA? A preco ich uz pouzuvaju aj na Sidefill? Vela otazok typu preco? No lebo to ma svoje vyhody, ktore prevysuju nevyhody-preto. A podla mna nie je dolezite, ze kedy si ta ktora firma vymyslela ten ci onen system, podla mna su dolezite vysledky a tie vravia za seba a aby este vyrabali dalsi sortiment na mensie akcie, alebo ine pouzitie, kde sa nehodi LA, tak to podla mna prave nechali firmam inym. K tomu ceremonialu: Skade vies, ze ine systemy na to nestacili a prave EAW ano? To by som s urcitostou netvrdil a ako si spominal davno o tych zoznamoch ja som nikde nespominal kde su namontovane L-Acoustic systemy. Vsak si to ludia mozu nasjst sami, nech zije INTERNETOVA SIET...