Fórum

07.11.2010 23:46
#64324 detail odpovědět

Dobrý večer, včera mi přestal hrát reproduktor BC12PE32, dva měsíce po výměně kitu v Prodance(č.z.S11000743), nebyl nijak zvlášť přetěžován, před opravou hrál mnoho let zcela bez problémú, po vyndání z boxu jsem zjistil, že se uklepal přívodní drát k membráně. a zde je ten problém, místo klasického takřka nezlomitelného a nepřetrhnutelného pleteného lanka, jak je všude jinde obvyklé, je tam občejná drát s cca 1mm žilou a nespletenými vlákny, s velmi tuhou bužírkou, navíc tak blbě vedený, že při reprodukci dře o membránu, což je zřetelně slyšet a viditelně ji pod každým přívodem i odřel.středicka a koš je hnusně zapatlaný od lepidla, vrchlík podivně humpolácky přilepen a navíc známky po pádu na polovém nástavci, které tam určitě nebyly.
nevím co si o tom mám myslet, viděl jsem už hromady opravovanách reproduktorú a za toto by se styděl nejen Pan Husák, ale i ten nejhorší motač..
lituji, že se při montáži opraveného repra spěchalo a pořádně jsem si ho neprohlédl, protože bych vám ho zavezl zpět a asi bych byl sprostý.
co si o tom mám myslet?takovou s prominutím prasárnu bych od firmy jako je Prodance oporavdu nečekal.
mohu poprosit o vysvětlení?
obrazovou dokumentaci dodámzítra, pokud budu stíhat.
s pozdravem martin