Fórum
Mně se na L-acoustics líbí, že někdy před deseti lety pohnuli vývojem beden dopředu, je až k smíchu poslouchat a číst bývalá velká jména (i když také zasloužilá, to jim neberu) JBL a EV, jak vlastně na tom není nic nového, protože oni dávali reproduktory pod sebe už před padesáti roky :-))) a současně vědět, že jim to hrozně podrazilo nohy, protože zaspali na vavřínech a sledovat, jak klopotně to dohánějí. Kdybych měl brát vážně, co o sobě a své pozici na světovém trhu každá liška hlásá, tak bych musel uvěřit, že je těch světů na naší planetě nějak víc. Jestli si někdo chce udělat obrázek, tak navrhuji malý průzkum netu v oblasti "Kdo všechno se chlubí tím, že zvučil poslední olympijské hry". Jako perličku bych tady uvedl celkem zajímavé použití EAW KF860 ftp://ftp.eaw.com/Loudspeaker_product_info/Discontinued_loudspeakers/KF_Series/KF86x/KF860/KF860.pdf na zahajovacích a zakončovacích ceremoniálech (tedy na těch nejdůležitějších událostech z hlediska zvučení, na které ty namontované bedny od spousty jiných firem nestačily). A to jsou bedny, které se vyráběly jenom krátce před několika lety a já osobně jsem je pokládal za relativně nepovedené...