Fórum

13.05.2005 15:50
#6412 detail odpovědět

2 Hubert: KF750 som pocul a uz nikdy viac pocut nepotrebujem a ten akusticky vykon by som chcel rad porovnat ci je vyssi, lebo 1 Kudo dokaze zahrat tak ze ta picha v usiach, vsak preco si myslis ze ho vyrobili az po takej dlhej dobe ako V-DOSC? Prave preto, ze v tej dobe a este aj nejaky ten rocik dozadu neboli na trhu k dispozicii poriadne menice pre ich zamer a az vtedy ked sa jednej nemenovanej firme podarilo vyrobit 12" a 1" pozadovaych parametrov Kudo mohlo spatrit svetlo sveta. Ti co maju doteraz V-DOSC maju navrch oproti Kudo iba v dvoch 15" a preto aj zabojovali aby ta cena nebola taka aka mala byt, lebo by potom V-DOSC museli ponukat za cenu Kudo, lebo Kudo ma jednoznacne navrch oproti V-DOSC od stredu hore a dokaze zahrat viacej hudobnych zanrov a je hlavne mensi a lahsi, vsak francuzi aj povedali, ze by sa dal vylepsit uz aj stavajuci V-DOSC, ale nejake 3-4 dB navrch a vylepsena farakteristika uz nehrali rolu a tak vymysleli Kudo, ktory je flexibilnejsi, mensi a novsi proste dobry.