Fórum
Tak jsem si prošel servisní záznamy o TT25-A a vypadá to následovně: 1)do servisu se dostalo zatím asi 10% prodaných beden 2)z nich asi 40% opakovaně, obvykle dvakrát 3) prakticky všechny opravy pokryla záruka 4)průměrná cena opravy byla asi 1100Kč vč. DPH 5)TT25-A se první prodala před více než čtyřmi lety... Takže buď své práci vůbec nerozumím, anebo se jedná o výjimečně kvalitní výrobek s malými mouchami. Mimochodem - ty čtyři hodiny mi jsou dost podezřelé, v bedně asi není nic, co by mohlo mít tak dlouhou časovou konstantu, podezříval bych proto spíš nějaký vnější vliv (jak zbytku aparátu, tak obsluhy, tak třeba okolního prostředí (vlhkost ?). Mám dojem, že jsme to už jednou probírali a MŮŽE tam být třeba nějaký záludný studeňák, ovšem ten by se asi neprojevoval u obou beden páru a neodolal by výměně modulů, což se už také zkoušelo... Taky bych nerad poslouchal, že "taková věc se stane maximálně za XX let", když mám tu smůlu a stane se zrovna mně, ale dotaz byl širší, tak jsem to také vzal zeširoka. TT25-A je navíc dost problém adekvátně nahradit něčím jiným .