Fórum

13.05.2005 10:24
#6401 detail odpovědět

TAk uz som tu opat, po jednom outdoor koncerte doruzova vyspinkany :-))) Teraz sme skusali KUDO vonku a nato, ze stale mame iba 4 KUDO na stranu, lebo dalsie proste este nedosli, tak bol ten zvuk stale este v pohode az na to ze sa uz objavili nejake tie miesta, kde uz bolo citit pokles nejakych frakvencii. Ale berme v uvahu aj to, ze fukal taky vietor, ze ma islo drbnut a fukal presne v smere vyzarovania bedni, takze si viete predstavit co sa asi dialo a ake sme mali problemy s Policiou, no nie konkretne my, ale usporiadatel si to po 22:00 isiel hodit a to mal pekne nahlasenu akciu vopred :-) Normalne nam volal kamos, ktori byva asi 6km od miesta konania, ze v pohode obcas rozumel co sa tam deje a tak mali o zabavu postaranu nielen vsetci zvolencania, ale aj dalsie osady a s Policie sa stala telefonna ustredna na prijem staznosti :-))) Ako uz spominal niedke nizsie Hubert v komentari o Kudo budu tam niektore frekvencie, ktore nebudu mat presne ten uhol vyzarovania ako je nastaveny, ale vobec to nejako nevplyva na kvalitu vysledneho soundu. Stale je to to najlepsie co som v zivote pocul a s cim som robil, proste Martin Audio W8LC je proti tomu iba naznak LA, ktori od stredov hore nevie zratat poriadne signal uz asi od 2-3 bedni a vysledok je neidentifikovatelny reproduktorovy stlpec, proste ked to hra tak neviete s urcitou presnostou s kade sa siri ten signal, kdezto s Kudo to viete ihned a tak isto je na tom aj EV127-XLC+, ale ten je na tom lepsie s vyskami a celkovym soundom proti W8LC no musime porovnavat porovnatelne a hlavne cenu ktora je u Kudo niekolko krat vacsia, aj ked zase v 1 Kude su v podstate 2 EV, alebo Martin Audio bedne :-)) Celkove hodnotenie je zatial pozitivne, ale este stale cakam na to ked pridu tie dalsie bedne, to sa uz bude dat lepsie vykryvat priestor a nemali by uz nastavat tie kompromisy, ktore sa prejavili prave na Outdoor feste, ale ktore si vsimli len taky ludia ako sme tu na konfe, cize trosku profesionalne deformovany :-))) Znaky Full