Fórum

05.10.2010 01:42
#63773 detail odpovědět

2 mrak a spol.: rozhodně s Vámi všemi souhlasím ohledně výběru "testovací" hudební ukázky - bohužel první den to byla v podstatě blesková improvizace, nicméně druhý den to podle MÉHO názoru dopadlo ještě o kousek hůř, protože testovací vzorek vybral dost nešťastně sám Milan (p. Hrůza) - takže jsme všichni 60x slyšeli kus Majkla Jacksona (nahrávka podle mně hraje příšerně synteticky, ať je slavná jak chce) a 30x Nohavicu (což je sice téměř samotný vokál, ale všichni asi víte, jak specifický, navíc na nahrávce vyšlechtěný do neskutečna, s harmonizéry etc.) a 30x Radůzu (nahrávka zní jako trouby jerišské, strašně to vříská a jinak nic). Nikdo se mnou samozřejmě nemusí souhlasit.
Mně je naprosto jedno, jak bude z bedny hrát disko, osobně bych vybral jednu ukázku moderního, co nejlépe nahraného jazzu - třeba Norah Jones - a co nejlépe nahraný poprock, bez synťákových bicích, bez různě zkreslených vokálů a podobně, třeba - já nevím - No name, Rišo Müllera, Blondie...

S processingem specificky pro každou basovku to nebylo realizovatelné, nezapomínej, že všechny předváděné boxy hrály celkem ze 4 výstupů a ROUTOVALY se na ně za provozu. Nehledě na to, že jsem neměli čas ani si do každé bedny před akcí zahrát, natož něco nastavovat...