Fórum

michal V.
04.10.2010 22:55
#63768 detail odpovědět

jako jasne s tema skladbama, kdo zvuci nejaky kantryrok nebo to co se poustelo, vetsina lidi prece zvuci rokace popik a podobne. :-) ale libila se mi taky pohodova atmosvera, ale jeste skoda ze to bylo takove jeden mluvi a vsichni jsou potichu a poslouchaji, dal bych to spise jako diskuzi tako trosku vetsi. preci jen tam byli snad vsichni zvukari, tak tosku zazertovat a poblbnut. lidi se otrepou a prestanou se stydet a zacnou se ptat a kecat a dozvi se vice toho co potrebuji... treba nechat kolovat nejake bezdraty mezi lidma, sice by to bylo zdlouhavejsi ale zabavnejsi nebo spise atraktivnejsi. i kdyz ja se bavil dost :-) jeste jednou chvalim :-) jsem zvedav, s cim prijde demo 3 :-) ale bjeda, jestli se zase rozhodnu jako po demu 2 ze prodam co mam a koupim nove :D ... fakt me nektere veci dostaly :-)

jo a jeste dalsi navrh co me napadl, a s cim maji asi vsichni problemy. vyzkouset ruzne typy ozvucnic(u bas boxu) s ruznym poctem boxu. jak se budou chovat v jakych polohach rozmisteni atd, to co treba ma l-acoustics v pdf zmerene a nakreslene. romisteni basovek na velke sceny na open air atd, ale myslim ze ne jen me by zajimalo, jak se budou chovat basovky treba 8002 nebo nejake jine v uzavrenych prostorach kdyz se da dve tam dve tam a dve tam, nebo co se stane kdyz ... napsal jsem to hodne kostrbate, snad to neni pate pres devate, jsem nevyspany :D