Fórum
Vítáme nápady, jak to příště vylepšit, pokud bude na přípravu víc času (a to by už konečně někdy mělo být), tak jistě některé realizujeme. Tentokrát to byl takový skok do Niagáry a ještě bez rozběhu, že jsem rád, když to všichni a všechno ve zdraví přežijí. Mne napadlo, že by nebylo od věci mít kameramana za bednami a u aktivek by se mohla sledovat ta červená ledka, která tam někde na panelu bývá a u pasivek možná totéž na zesilovačích. Dohromady s údajem ze zvukoměru by to nějakou jinou, než jen akustickou informaci, jak na tom s tím vytížením bedna je, dávalo. Problém to může být u aktivních LA, ale asi se taky dá vyřešit třeba další kamerou na trussu atd. Vůbec mi video přijde jako důležitá součást každé slušné předváděčky, mohlo by se ještě o něco méně mluvit a víc hrát, když i nějaké ty texty budou připravené předem a budou se střídat s parametry, záběry z kamer atd. Ano, asi by měla být zvlášť předváděna schopnost jednotlivých subwooferů reprodukovat nějakou složitější basovou linku, moc času to nesebere. Ano, kartičky zásadně napevno anebo oboustranné, je to detail, ale mne taky vždycky zdraví lidi a já zpoloviny nevím, jestli si tykáme nebo vykáme :-)