Fórum
Jo jo Benny..tam v čechách to jste asi úplně jinej svět :) Tady lidi na akce už nechodí..je tu úplně mrtvo. Kde jsou časy, kdy na zábavu přišlo 400 lidí?To je hodně let nazpět. Nyní někdo udělá zábavu v klasickém sále, stěží! má 150 platících po 60-80 kč..a z toho chceš zaplatit kapelu a zvuk? Umíš si představit kolik na zvukaře zbyde? Já taky neberu všechny kšefty, tak jak říkáš, než jet někde za drobáky, tak radši nejedu nikam,jenomže to pak dopadá, že mám aparát, na který si hraju doma a je absolutně nezaplacený. Ano dá se tlačit na akce...byl jsem třeba na městském kulturním středisku..pán otevřel šuplík a tam byl svazek cca 100 vizitek zvukařů z okolí..už jsem nemusel ani pokračovat, protože abych je zaujal, tak bych musel pro ně jezdit snad za 50 na hodinu... Taky to dělám pro radost, miluju živou hudbu, ať je to cokoliv a myslím že odvádím dobrou práci, ale nikdy to nebylo řádně zaplaceno..
Proto mé původní tak trochu zděšení z počtu basovek na té akci..neumím si představit, že by to tady někdo ocenil a zaplatil. Pak vyvstává otázka proč do teho vubec investuju že? :) Prostě je to koníček a jsem svobodnej :-) A taky souhlas, ono těch basů není nikdy dost! :)