Fórum

Dan
23.09.2010 22:37
#63535 detail odpovědět

Petře Berko, tuhle diskuzi jenom sleduji a moc do ní nepřispívám, ale tohle mi nedá. Podle tvých příspěvků jsi buď mladej ,sebevědomej, nezkušenej a arogantní fracek,kterej se snaží za každou cenu zviditelnit, anebo úplně totální blb. Kvalita tvých příspěvů, ať technických , tak i ostatních se blíží k nule (0). Předpokládám, že o výchově dětí víš úplný hovno jako rodič a tudíš nevíš jak složitý je v dnešní době děcka vést k tomu aby neskončili na chlastu, nebo koksu! Od určitého věku jsme každý strůjcem svého osudu a tak můžeš vydělat prachy ať máš VŠ nebo ne. Jedno je však jasý. Dneska ti zadarmo nedá nikdo nic!! a to platí dvojnásob!Musíš se hochu holt snažit! Pamatuji si na KOrRG POLY 800, na přehrávky, i na tancovačku jak tam vtrhnul předseda kulturní komise a jebal bubeníka za to, že hraje v triču a ještě k tomu žvýká žvýkačku a dokonce in a to, že jsem musel na přehrávkách vyjmenovat všechny členské státy RVHP.A k tomu vědomosti z hudební nauky, stupnice, intervaly, rytmy, tempa a to i pro zvukaře. Chtěl by si to zpátky? Já ano. Alespoň by nebylo takových Petrů Berků.