Fórum
Zkreslení jsem měřil na starším Clio a na Neutriku A1, oboje má ale taková omezení, že na lepší trafa to nestačí, teď používám A2, což asi bude nějakou dobu vyhovovat. H1315 je zajímavá bedna, ale taky velká a my už začínáme mít problém s místem. Já jsem z podobného důvodu nezařadil dost EAW beden. Dneska jsem narazil na problém (respektive znova se vynořil stále ten samý problém), jak to uspořádat fyzicky a jak to organizovat. Moje původní idea byla, že bedny budou z valné části statické, umístěné vedle sebe a na sobě a až na výjimky všechny trvale připojené. To dovoluje minimální časy mezi předváděními, přímá porovnání čehokoli s čímkoli atd. Samozřejmě se takto vytvořená stěna chová trochu jinak, než jedna bedna na klacku nebo banán ve volném prostoru. Takže existuje druhý návrh, že se totiž budou bedny neustále přinášet a odnášet, dávat nahoru a dolů a připojovat a odpojovat. Výhodu to má v menší složitosti kabeláže a není nutné nijak zvlášť označovat právě hrající kus. Ovšem je to jinak dost nešikovné, nedá se libovolně improvizovat, vracet se kdykoli zpátky atd. K tomu množství mi to nesedí a je to na můj vkus moc málo high-tech. Vlastně to tak může dělat každý jouda a asi i dělá.