Fórum
Ja na to uz nemam nervy, napisal som clanok co vyuzil vsetky znaky a ked som to odoslal tak sa nic nestalo a vsetko je v pi..
Proste ten system Kudo vie zahrat uplne verne vsetko co mu naservirujete do reprakov a to znamena, ze zahra spatne to co je spatne a dobre to co je dobre, ale niekedy moze zvyraznit to spatne co v inych aparatoch nepocut, alebo aj naopak zahra to co inde nepocut napr. niektore zvuky klavesov si Cekovsky asi vypocul prvy krat a strasne sa mu to pacilo. Vysledok: System fazovo aj frekvencne koherentny, ale nie odolny voci hluchym zvukarom a podobnej obsluhe asi ako u vecsiny znackovych aparatov, takze potom tu mame priestor na konfe, aby sme tu ohovarali EAW-L-ACOUSTIC-QSC-MEYERSOUND-MARTIN AUDIO atd. atd... a pisali o tom ako to spatne hra, alebo dobre hra, ale vsetko je to iba o obsluhe a nastaveni a rozmiestneni bedni a samozrejme aj akustike danych sal a este x faktorov, ktore na to vplyvaju. Napr. nevyspata obsluha unaveny, zvukar proste ked mate v rukach sekac a kladivo tak sa s tymi vecami daju vytvarat umelecke diela, ale aj nicit tie umelecke diela a to je aj so znackovymi aparatmi.
Tos tak.
Admin: Naprav si ten bug, lebo uz nenapisem dlhsi clanok asi nikdy a to tvoje odratavanie znakov je asi iba na okrasu.