Fórum
To že nemají posluchači žádnou úctu k majetku zvukaře, je celkem národní sport a byť nerad, tak už si na to pomalu zvykám. Co mě ale velmi mrzí a na co si nezvyknu je to, že ani lidi od fochu pokud cajk není jejich neberou ohledy vůbec na nic. Nedávno jsem zajišťoval ozvučení dětského dne s večerní zábavou v nedaleké vesničce. Od dvou do 4 se pouštěly písničky pro děcka, nálada výborná, lidé usměvaví, pivo tak akorát.
Na čtvrtou hodinu dorazila živá hudba (která měla ve 4 začít hrát) a vybalila svůj mikro apec na venkovní akci sateilty s 5" a tlakáčkem + 1*15" subík. Nabízel jsem jim svůj aparát ať se jen připojí, nechtěli. Po dvou hodinách to rozehráli. To už ale byli skoro na šrot. Jeden z výtečníků byl ovčem vášnivý kuřák a popelník si nemohl položit nikam jinam, než na jeden z mých subů. JAk měl plné ruce práce s hraním tak se moc nedíval, kam ty cigára típá a udělal mi 6 ďur v tepich na subu a 3 na satelitu. Před koncem si toho všim a jak jsem se k němu blížil, tak ještě ve zmatku jak to rychle uklidit vysipal asi 20 špačků včetně popela do už tak zuboženého koberce. NEjvíc mě na tom sere to že jsem povrchovku dva dny před akcí dodělal. V 8 večer se zbalili a odjeli a mi zůstaly jen oči pro pláč a 200 znuděných lidí v areálu, které jsem naštěstí dokázal znovu rozveselit.