Fórum

Marti v
02.09.2010 10:35
#63016 detail odpovědět

To Viktor - VIKOSOUND Silně nad těmito stránkami uvažuju. Mám výhodu, že už jsem starý dost na to abych se nenechal ovlivnit za nějaký bakšiš buď finanční nebo formou slevy abych psal ve prospěch někoho nebo něčeho. V obchodní praxi je to běžné a kdo by nepotřeboval pár peněz navíc - že jo. Pro nme je u zvuku zásadní jestli jde aparát s mixem "za rukou", hraje čistě bez zkreslení a nepadá frekvenčně při vybuzení. Pokud jedu s rukama a ušima tak se na to nesmím dívat jako odborník ale pouze jako uživatel a nedovedeš si představit co aparátů domorobo hrálo lépe než značkový včetně LACUSTIC, EAW, RCF, JBL, KV2 a ostatní. Ono většinou platí, že kdo si umí postavit dobře hrající bedny tak si je úmí i rozehrát včetně procesingu pokud samozřejmě nešetří kde se dá. Tito lidé mají obrovskou výhodu oproti uživatelům i značkových aparátů kteří většinou ani vevědí jak nastavit strmost a typ filtru na dělících frekvencích. Párkrát jsem zašel za některými prodejci a vystupoval jako člověk neznalý a nestačil by ses divit co i ti největší "odborníci" krafali za pitomosti jen abych něco od nich koupil.