Fórum
To Viktor - VIKOSOUND, souhlasím, že ve většině mixech včetně Midas Venice (jediným od midasu) jsou vstupní obvody dosti ošizené. Midas LEGEND má vstupní obvody stejné jako Midas XL4 což je mezi zvukaři ve světě pořád velice uznávaný a požadovaný mix. Pár mixů jsem měl na stole a mám nafocené kompletně vnitřky (Midas - Legend, H 1000, H 3000, Siena, Verona, Souhdcraft - Spirit, MH 5, Serie TWO, AH - GL, ML 5000, Yamaha M 3000, a spoustu dalších a méně zajínavých mixů. Mám chuť vytvořit stránky s fotogalerií vnitřků mixů, zesilovačů a jiných mašinek s jednoduchým popisem čím a jak jsou osazené a osobní zkušenosti s opravou těchto zařízení. Ono se strašně dobře tady na stránkách pomlouvá kde co, když většina lidí co sem chodí mělo možnost vidět většinu techniky pouze na fotce nebo ve skutečnosti pouze s úctyhodné vzdálenosti. On Pan Krampera totiž velice rád vypráví jak to ostatní dělaj špatně ale pokud chce někdo něco shodit, tak by měl mít jako profesionál možnost přímého porovnání a ne pouze hanit - to umí každý ňouma. Ono se totiž velice dobře pomlouvá když víš, že ten dotyčný s tím nepřijde do styku a většinou pro rozhodování nákupu platí první dojem a obcodníci s technikou jsou si toho velice dobře vědomy.