Fórum

31.08.2010 19:09
#62961 detail odpovědět

Tady se někdo marně snaží být trapnější než já.... Všechny ty zesilovače musí mít jistou podmínku - fungovat. Jinak by se nemohly prodávat. Crest, QSC, i PKN. Když se člověk k horšímu zesilovači chová lépe, může to pracovat leckdy lépe a déle než prase s jakýmkoli lepším zesilovačem, a vzniknout tak i lepší reference na ostatní značky než QSC. Tomu pan Mašín může jen těžko zabránit, třeba i přes měřitelně lepší parametry a promyšlenější topologii. Mě třeba na ucho hrál hodně docela levný Phonic XP3000. Mnohem mnohem víc než RMX1850HD nebo 2450.

Vtipné je spíš pozorovat, jak pan Mašín postupně brnká na noty (šlape na kuří oka) a vždy se ozývají ty správné konkrétní entity, nezávisle na sobě. Protože konkurenční nevraživost je tak strašně velká, že se i přesto třeba odmítají spojit, a alespoň symbolicky onlinově svrhnout Huberta za všechny ty zločiny co napáchal :-). Pak je zase ticho, a o dotyčném není slechu ani vidu. Žádná reklama, nic. Můžu si kluci někde ty vaše produkty poslechnout a porovnat? Bylo by to nejen pro mne výživnější než spamování v rozhněvané, již těžce netechnické diskusi.