Fórum
Mám dojem, že tam píšou, že byla použita diferenciální sonda k osciloskopu. Pouze zkreslení nemohli měřit, zřejmě ji nemají i k tomu HP. Nakonec co vám na tom abeltronicu vadí, přece ten zesilovač taky chválí, zrovna jako vy. Akorát ho asi neprodávají, takže nemají s tou objektivitou takový problém, jako vy máte pochopitelně u svého zboží vždycky. Je trapné ji sem pak chodit požadovat po ostatních a dávat najevo, za jaké pitomce všechny považujete. Jak říkám, já už jsem si na to zvykl, jděte diskutovat s nimi na jejich stránky. Mně se na PKN eklují už dvě věci, součástky s axiálními vývody nastojato a angličtina hodná Maďara nebo Číňana jako poleno. Kdo to dělá takhle, tak prostě nemá ani na světový průměr. Kdyby ty jejich "odborné texty" někdo přeložil správně do češtiny, tak se všichni potrháme smíchy, bylo by to jako od od pana Kaplana, co má třídu tak rád. Aby dávaly smysl, tak by se musely napsat znova (nebo možná přeložit z maďarštiny nebo čínštiny, to neposoudím). Nemáte je slovensky ?