Fórum
Kupodivu ne, pleteš si postup, jakým vzniká noname s postupem, jakým vznikají nejlevnější řady značkových výrobců. Rozdíl v know-how a v postavení vůči dodavatelům komponentů je obrovský. Tapco má například výhybky, které evidentně navrhovali machři a ani provedením moc nezapadají do této cenové skupiny. srovnatelně drahý Omnitronic atd. má místo nich prd anebo úplně amatérské atrapy. Hrabal jsem se teď v extremně laciných instalačních bedýnkách EAW Commercial a nestačil jsem čumět, jak je to udělané. Tapco skončilo protože se ve světovém měřítku jako brand moc nechytlo, my jsme s ním byli dost úspěšní, ale to pro tak velkou firmu nic neznamená. Rozhodně nedošly žádné zásoby laciných repráků... Odladěné je všechno to tady nahoře, ovšem jelikož nejsem koncový uživatel, můžu to komentovat leda ze svého hlediska, na žádnou z těch beden samozřejmě \\\"nehraju\\\". Ten původní výběr je dobrý, jen mne překvapilo, že není důraz na menší váhu a novější modely nebo třeba cenu, bývá to spíš naopak. Zajímavý je koaxiál od CX15N351, kromě mých návrhů výhybek je nejmíň ještě jedna od Petra Vinše, pak třeba tohle: http://www.prodance.cz/protokoly/15ndl76 nd3030t3 b8575.pdf a je toho tam víc.