Fórum

02.08.2010 22:45
#62369 detail odpovědět

2 danda: na hlavní stage L-acoustics V-DOSC (tam co byl R.Muller, zvučil ho Marián Starý na Digico SD8/24 a hrálo mu to fakt luxusně; pro Garryho Moorea tam byl připravený analogový Midas Heritage), na té "menší" stage (já tam zaslech zvukovku Tublatanky) L-Acoustics KUDO, oba aparáty od High Lite Touring, jestli se nepletu, tak FOH pult byl Digico D5. Ano, byla to opravdu profesionalita dovedená do správného konce, včetně sidefilů, monitorů, frontfillu před podium... prostě takovej normální aparát. Osobně jsem si zahrál s Cocotte Minute ve stanu, kde byl Víťa Brož (BMMArt) s dV-DOSC + SB28, monitory 115XT-HiQ, oba pulty Digico SD8. Mimochodem, stan s tím dělal hrozné věci a přišlo mi, že spodní bedny v banánu tam byly úplně zbytečně, ne-li na škodu, protože hrály do země 3m před podium... myslím, že jste zbytečně "politicky korektní" - něco jako tajit, že bezdomovci smrdí... Nevím proč by to měl Hubert mazat, tím ty aparáty ze světa nezmizí, stejně jako bezdomovci nezačnou vonět - kromě toho lidé, kteří na takový aparát mají peníze vědí, že obdobně dimenzované EAW by to uhrálo stejně dobře, stejně jako 10 dalších top class značek.
Mimochodem, Paco de Lucia ve Smetanově síni zítra bude hrát na KF730, buzené QSC přes procesory UX8800. Doufám, že stihneme udělat nějaké fotky, pokud ano, pošlu je k vyvěšení.