Fórum
2 fagot: správný přístup - já se přidám: dělal jsem Cocotte na festivalu "Zelený zákal". Zvuk + světla TD Promo, dva banány EAW KF730, hrálo to jako víno. Přišel "slavný kapelní zvukař" Dušák a po půlhodinové zvukovce to hrálo spíš hůř, než ty poloamatérské kapely předtím, které zvučil Kuba Mantlík. A Dušák pak dostal příšerně zmrdáno od kapelníka "Všichni před náma hráli hodinu, akorát my jako hlavní hvězdy 40 minut, protože ses 30minut sral se zvukovkou! Co to mělo kua znamenat? Takhle to prostě nejde!!!"
- inu Soundcraft Vi-6 je bez diskuze výborný pult, ale když na něm jeden kroutí poprvé v životě... Kluky z TD Promo (včetně Nejvyššího T.D.:-))musím pochválit za přístup a poděkovat za pomoc! Pokud můžu mít jedinou prosbičku - dejte na příští ročník monitorák, ať to není na mě!!! :-) - - - jak je snadné udělat ze sebe korunovaného vola.
2 anonym ad Aerosmith: No, řekněme že za "strašný zvuk" může ze 70% sama aréna, z 20% možná ten, kdo blbě pověsil PA a z 10% ten, co to zvučil - což byl zcela jistě jejich kapelní zvukař (že si kapela takovéhoto renomé jistě najme joudu, který nic neumí, je nasnadě:-)). Pak je ještě otázka, koho neměl rád ten pán, co psal tu recenzi na koncert...
Pak jsou momenty, kdy úžasný kapelní zvukař opravdu za něco může - za tím pánem, který kroutil Metallicu, zůstalo za řádově sta tisíc škody v odkouřených reprákách... možná přebytek bílého prášku v nose před koncertem?