Fórum
Zdravím,
chci Vás poprosit o pomoc s výběrem Subu pod pár ART310A. Prozatím 1ks, časem bych možná ještě jeden mohl dokoupit. Použití menší vnitřní a ještě menší venkovní akce s reprodukovanou hudbou (Disco DJ)
Problémem jsou jako vždy finance. Sice tajně pokoukávám po RCF, ale bohužel tam to začíná na 25tis. a to je pro mě momentálně strašně moc.
Tudíž potřeboval bych se dostat max do 15tis za aktivní subwoofer. A potřeboval bych vybrat to nejmenší zlo. Co mě zatím zaujaly:
Voice Master VM-8610S Active (15" 400W RMS. 103 dB prej citlivost)
DB Technologies SUB 05 (15" 400W RMS, max SPL prej 129 dB)
American Audio PXW 15P (15" 500W RMS max SPL prej 126 dB)
American Audio PXW 18P (18" 800W RMS max SPL prej 128 dB)
Pak ještě nějaký suby od Behringera, a ty sou na tom max SPL podobně jak ty American Audio, akorát píšou že to má 1000W RMS, což se mi teda osobně nějak nezdá.
Z těch co sem tu vypsal (Sry že to není ze sortimentu prodance), bych šel
asi do toho DB Technologies - za předpokladu že to fakt dá 129 dB. Potom je cenově zajímavej ten 18" od AA, i SPL by šlo pokud nekecaj, ale ten už je teda zas na mě celkem velkej no. radši bych zůstal u 15". Na druhou stranu si uvědomuji že když chci low end tak holt musím někde slevit na nárocích.
Máte prosímvás někdo zkušenosti s něčím co jsem tu jmenoval ? Máte někdo pod ART310A i něco jiného jak RCF nebo QSC ? Zajímaly by mne Vaše názory. Děkuji.