Fórum
musim se zastat jardy mikesky, je to pohodovy clovek, vzdycky mi se vsim poradi, a ja nejsem momentalne tak placeny za akce abych tam daval nejake dela za statisice, a kdyz potrebuji treba nejaky ten zesilovac nebo nejakou vec ktera lze podle meho uvazeni vzit za 4Xmensi cenu s tim ze to funguje tak proc ne. a jediny clovek co ho to zivi a znam ho, je prave jarda. a jarda mi vzdy VELMI RAD, OCHOTNE A BEZ JAKYHKOLI OVLIVNENI OSTATNIMI rekne primne co si o jakych vecech co mysli, co mu jak funguje a s cim se kde setkal, zadne nesmyslne vychvalovani frajereni a podobne jak to tady nekteri strasne radi delaji. neznam pana moucku, osobne bych si ho podle jeho reference(fotografii) jak ma postaveny bedny atd nevzal, protoze chcu aby ten clovek tomu aspon trosku rozumel, coz jarda vi o tom podle me nekolikanasob vice nez moucka. jestli jsem skomolil jmena tak se omlouvam. osobne si myslim, ze i kdyz si dela jarda bedny z ne zrovna nejlepsiho materialu, a ze ma v sortimentu chinu, tak ze behem dalsich 10 let se jeho firmicka rozroste do urovne ktera je o nekolik lig vyse nez je tady vetsina lidi z fora. ja mu fanidim. na nic si nehraje. a schvalne kdo nema ani jeden kousek ve svem aparatu z chiny?