Fórum
to pawel w
No docela si mne rozesmál.Snad si posluchač zaslouží kvalitní audiovizuální vjem ,když jde na nějakou akci.Proč by se měl někdo něco učit zvucit na akci takvých to rozměrů.To že LK to tak dělá ,je jeho věc a nezodpovědnost, i když věřím ,že by si neporadil lépe.Chceš mi říct že autobus plný lidí by měl řídit klučík ,který má čerství řidičák,protože jak říkáš musí se to někde naučit? Si blázen.A nesvádějte na pořadatele,že zanedbali něco, folklór je na nazvučení pruda ,ale jde to velmi dobře ,pokud člověk aspoň něco o tom ví.
To kubo
souhlasím se vším co říkáš ,ale dpa není žádna výhra.Záleží na člověkovi,který by měl vědět jak housle a jakýkoliv nástroj a pak celek maj znít.
I když tak kvalitní nástroj sebereš i blbou 57 ,kterou jinak nemám moc v oblibě a potřebně si ji korekčně upravíš,tak si schopen dostat velice dobrého výledku.A zas protipól s DPA a hluchým zvukařem to bude stát za prd.Měl jsem možnost srovnat DPA a např audiotechniky na stejných muzikantech akorát jiný kroutič.Jinak diabli sou vynikající a velmi příjemní lidé,měl jsem možnost celekm 4 kráte s něma spolupracovat a vždy paráda.