Fórum

michal V.
22.06.2010 02:48
#61449 detail odpovědět

to LK: me se mozna tvuj prispevek nejvice netyka, byl jsem tam jen na skok, protoze jsem mel na starost dve malicke elektrosceny. v patek jsem te tam nezahlidnul nikde a v sobotu jsem te zahld vedle pultu(ne za nim). na cechomory tam bylo tech basu vice, za tim si stojim, a alkohol jsem nepozival :-) folkloru mam odjezdene az az a vim jake to je, zvlast treba kdyz vyleti babky na scenu a nechapou ze je treba pred ne postavit mikrofon aby je tech 2000 lidi co stoji pod nimi slyselo a zacnou bekat drive nez se postavi na sve mista.a nebo jak pribehne banda s klobouky, postavi se kilometr od mikrofonu a pak slys jen, ej zvukar, toz co si, kokoti hlava ci co? to se pak reaguje zajimave... jinak z tesinskeho anmesti si pamatuju jak mi kapely furt nadavaly abych tam vypnu dylej, a ja ho nemel ani v elektrine, a trvalo mi asi dve hodiny nez jsem prisel na to ze je to tou stenou baraku naproti podia. ja samozrejme nic neslysel u pultu, ejste dkyz zamnou cakala voda. (mimochodem, nedostal si do ruky ovladac od kasny? jak tam v ni stali ti lide tak by se je dalo pekne vyhnat :D ...