Fórum

george
18.06.2010 17:56
#61382 detail odpovědět

Já nemluvil o chybě aparátu..říkám vybavení OK,ale styl jakým "zvučili" ten folkor, to byl hnus. Tomu se ale nedá říct ani zvučení, mě připadalo, že tam postavili jen mikrofony, aby to vypadalo. Netvrdím že jsem bůh, sám vím jak to na akcích chodí, nicméně vždy se snažím udělat maximum pro to, aby to v rámci daných možností znělo nejlépe. Tady vyjeli cimbál, housle slyšet přes cimbál nebylo, navíc cimbál měl docel ahnusnej zvuk..mikrofony , které měly sejmout zpěv tanečníků (nebudem se hádat jetsli to jde nebo nejde, vím že je to u folkoru problém) byly prostě vypnuté..občas u nich dotyčný zpíval a nikdo se ani nepokoušel ten mikrofon zapnout...Nebo když mluvil moderátor, jeho hlas byl prostě nepřirozený, chce si to pohrát s EQ na šavli..jenže to by se někomu muselo chtít. Nemluvte mi že to nejde!
Třeba k tomu měli nějaký důvod, třeba chlapi postavili aparát a nestihli pojíst tak si odskočili, to nevim.. ale nebylo to vůbec profesionální. Když už jedu takový kšeft, tak do toho dám maximum..já do toho dávám maximum i do kšeftu za litr. Protože chci vědět že více jsem proto se svou technikou a znalostmi dát nemohl.

Ale nebudu předbíhat, určitě si to chlapi doladijou a pak už to bude vpohodě. Hlavně su zvědav na ty RCF, jestli je trošku "proluftujou"..ono zase to náměstí asi moc nedovolí.